Post by piedetougoldsor on Feb 17, 2022 22:20:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daug taškų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Who is? Brain Teaser & Riddles ტრივია uqv
Labai gerai, taip ir toliau, man patinka šis žaidimas.
Man labai patinka šis žaidimas, nes šiame žaidime galiu gauti neribotus pinigus ir sveikatą, galiu sukurti automobilį, monstrus, sraigtasparnį ir daugybę ginklų ir man buvo labai smagu šiame žaidime.
Šis žaidimas SUCK.
Na, šis žaidimas yra geras, bet norėčiau, kad galėtumėte pridėti kažką panašaus į mikrofoną. Taigi aš pasakysiu FAST AS BOIIIII ir viskas lol
Šis žaidimas yra įdomus, bet aš turiu viską
Tai tikrai gražus žaidimas. Man jis gali patikti, bet jūs galite padaryti vis daugiau atnaujinimų, pavyzdžiui, serveryje, automobiliuose ir ginkluose.
Geras žaidimas iki šiol, bet turite pridėti parinktį, kad galėtumėte tinkinti mano valdymą
Pilnas klaidų ir kodėl aš visada esu komandoje, kuri nukenksmina bombą (mėlyną) PlantBomb režimu?!
Šis žaidimas pasidarė baisus....galima žaisti. Visada išsijungia arba paleidžia tik prideda.....žaidimas šlykštus
Labai geras ir priklausomybę sukeliantis žaidimas, bet grafika nėra gera ir daug trikdžių
Šis žaidimas yra toks nuostabus, kad aš žaisdavau šį žaidimą kiekvieną kartą
Anksčiau buvo taip gerai, bet nusipirkus snaiperį, kuris kainavo 450 monetų, visi mano ginklai padarė siaubingą žalą. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Tai yra blogas žaidimas, aš panaudojau visus savo šovinius, kad nužudyčiau vaikiną, bet jis nemirė ir jis 1 šovė į mane pistoletu
PLS atnaujinate savo žaidimą jūs retai atnaujinate šį žaidimą '_'
Tai yra gerai
Geras
Šis žaidimas yra nuobodus, visi ginklai yra brangūs
Šis žaidimas yra labai labai labai labai blogas
StrikeFortressBox Toiminta heuh
Gerai, kad tereikia pridėti karališkąjį asmenį, kaip stovintį žmogų
Puikus žaidimas, bet negaliu pakeisti odos
Logotipas nebus pašalintas iš pagrindinio ekrano
Žinau, kad turite jį paliesti, tada jis grįš, bet vis tiek tai yra geras žaidimas
Žaidimas taip pat pridėkite šunį, todėl pridės 5 žvaigždutes
Tai neveikia
man patinka žaidimas, man reikia pamatyti daugiau žemėlapių, todėl sveikinu taip, nieko man nepatinka, išskyrus kiekvieną kartą, kai mane išmetė kiekvieną raundą, bandau žaisti blogai, skirkite jam keturias žvaigždutes, bet labai gražus žaidimas😙😁
Žaidimas bohot asa he
Bro, jūsų žaidimas yra labai gražus, bet jo grafika labai bloga, patobulinkite grafiką
Ssyfb Ačiū
Šis žaidimas buvo geras, man patinka šis žaidimas, todėl skiriu 5 žvaigždutes
Aš skyriau 4 žvaigždutes šiam žaidimui, nes kai noriu prisijungti prie vieno serverio ir kada nors prisijungiu, tai parodo, kad gali prisijungti, nepavyksta prisijungti prie serverio
Žaidimas yra puikus, bet žaidime įsilaužėlis
O, qcoe2 I rook ek nepaisydamas
„Battle royal PVP“ žaidime mane pagimdė profesionalas ir numiriau, nes buvau naujokas ir nėra smėlio dėžės režimo, negaliu spardyti žmonių, kai sukūriau blogiausią serverio žaidimą. Ps. Pradėdamas turėjau tokį žaidimą, turėjau daugiau pinigų ir galėjau pagal dalykus, kai pradėjau
Šis žaidimas yra labai geras žaidimas, jis labai juokingas, aš jį žaidžiau vieną mėnesį, o mano daugiausiai nužudymų skaičius yra 61, aš myliu žaidimą, tačiau šiame žaidime yra problema, kad jūs turite užimti reitingą žaidime arba gauti lyderių lentas arba skinti žaidimą bus geriau.ačiū už dėmesį
Tgiv7
Man patinka šis žaidimas, bet viena problema aš esu šį sraigtasparnį, nusipirk ir einu žaisti žaidimą, matau, kad sraigtasparnio nėra
StrikeFortressBox Akció tmm
StrikeFortressBox Action cks
Žaidimas nutrūksta, kai aš paleidžiu greičiausią automobilį (lenktynių trasos žemėlapyje), o kai aš paleidžiu automobilį to žemėlapio pabaigoje, mano automobilis tiesiog dingsta, kai tik jį pamačiau, o tada matau tą mašiną plūduriuojančią ore ( tai vyksta tik viešuose žemėlapiuose
StrikeFortressBox Action eyi
Jei galėčiau, įvertinčiau nuliu žvaigždučių, šis žaidimas neleis man niekam pakenkti, bet visi gali mane sugadinti. Arba pataisykite tai, arba aš daugiau niekada neketinu jo įdiegti
Man patinka šis žaidimas, tikras veiksmas, tikras karas, nuostabus žaidimas, nuostabus ginklas, nuostabus ginklas, transporto priemonės, tai geras žaidimas
Tai labai blogas žaidimas. Nesisiųskite šio žaidimo, nes šiame žaidime yra priedų
Puiki patirtis, bet fiksavimo vėliavėlėje kartais dėklas įstringa grotuve
Fantastiškas žaidimas, ne per daug puošnus ir ne per nuobodus. Šis žaidimas yra tikrai nuostabus... nors norėčiau pasiūlyti jums kūrėjus, kurie pridėtų prie šio žaidimo dar keletą funkcijų, pvz., drabužių keitimas ir draugų paieška, kad šis žaidimas taptų pirmuoju populiarumu...