Post by piedetougoldsor on Feb 17, 2022 22:14:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Island - farmářská hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Island - farmářská hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac vytrvalosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Family Island - farmářská hra 2022 version ▞▞▞
Všetko a všetko to nie je zlá hra. V tejto hre rozhodne trávim svoj voľný čas. Myslím si však, že náklady na energiu na vykonanie určitých úloh sú smiešne, keď vidím, že na výrobu špecifických vecí, ako sú borovice, dostanete iba tri alebo štyri šišky v porovnaní s množstvom dreva, kde je potrebné veľa šišiek na výrobu množstva živice na výrobu hotových dosiek. Atď.. Atď..
Je ťažké získať energiu. A keď robíte nejakú úlohu, vyžaduje si to veľa energie, ako zvyčajne zarobíte.
Skvelá malá hra, misie sú zábavné a ľahko pochopiteľné aj pre deti
Nie je to zábava. Ako väčšina hier, ak chcete rýchlejšie výsledky, musíte minúť peniaze na aktualizáciu alebo zostavenie. Vážne nestojí za čas.
Po prvé, videl som World of Warcraft na disku IDE, ktorý sa načítal rýchlejšie ako táto hra, po druhé, energetické požiadavky sú šialené, začína to v poriadku, ale veľmi skoro sa požiadavky stanú oveľa väčšími, ako by ste kedy boli schopní získať bez míňania $$$ alebo hrať celé desaťročia bez odhlásenia. Udalosti sa konajú s jediným cieľom, uhádli ste, že sa minú viac $$$. Okrem toho ceny, ak ste boli dostatočne výnimoční na to, aby ste minuli $$$, sú mentálne. Úprimne nechať sa prepadnúť by bolo lepšie.
Prečo mi nejde načítať zrazu
Family Island: Jogo de fazenda Casual kqrw
Family Island™ — Farming game Nezahtjevne igre omb
Neni to zle len maju malo energie.
Maximálny relax
Nevadí mi míňať na hry, pretože vývojári si zaslúžia zarobiť peniaze za svoju tvrdú prácu. Ale táto hra je úplne chamtivá. Väčšina špeciálnych úloh vyžaduje najmenej 500 energie, čo stojí 50 rubínov. Úlohy tiež vyžadujú obscénne množstvo položiek na dokončenie. Potrebujete 50 šišiek, vynaložte 84 energie na rúbanie stromu, získajte 3 šišky! Je to naozaj zlé. Túto hru vôbec neodporúčam.
Krásna grafika a množstvo vecí na výrobu a hľadanie. Milovať to doteraz
Uz dva tyzdne neviem hru spustit ani po aktualizacii 😭😭
Milujem hru až do momentu, keď jediný spôsob, ako hrať, je nakúpiť si bezbožné množstvo energie, aby ste sa niekam dostali. Jednoducho ho odinštalujem a začnem odznova. Páči sa mi, že môžete zberať úrodu bez energie a celkovo túto hru milujem viac ako ostatné. Aj tieto ostrovy, ostrov s pochodňou, by mali byť rámcom, na ktorom sú založené ostatné ostrovy. Tieto ďalšie ostrovy ma len hnevajú. Robiť čokoľvek stojí príliš veľa energie.
Zatiaľ je to OK 👍 Hrám už týždeň a áno, musíte minúť nejaké peniaze 💰 ak chcete veci navyše, ale je to tak. Bolo by pekné, keby ste mohli dať väčšie škatule 📦 s viacerými diamantmi 💎 a bleskami v nich by boli pekné 👍
Opravujeme sa s tou energiou to je niečo hrozne urobíte 3 akcie a môžte vyhrať hru na pár hodín, kým vám nenabijete do plnej och odinštalovať...😭👎🤦♀️
Aktualizovať. Hra sa stala štedrejšou, pokiaľ ide o energiu a drahokamy, ale ak nezhodíte doláre, dobrodružstvá dokončíte len zriedka. Hra je plynulá a postavy sú roztomilé.
Family Island - farmářská hra Pro příležitostné hráče iurf
Dobrá hra, plynie čas, ale hra spadne vždy, keď použijem funkciu dynamitu. Teraz už hru nemôžem ani otvoriť.
Nedostatok energie je bolesť! Veci stoja príliš veľa energie, takže okamžite nemáte žiadnu. Nové očakávania týkajúce sa upgradu sú smiešne a dajú sa dosiahnuť len vtedy, ak miniete peniaze. A je tu chyba, že vyrábate veci a niekedy sa to nezaregistruje, grrrr!
V skutočnosti sa mi táto hra páči, ale kliknutie a položka mi trvá 50 klepnutí. Nie som si istý, či je to samotná hra alebo môj telefón, ale je to trochu frustrujúce. A áno, čo ten človek povedal o hre, je pravda, že získanie energie trvá večnosť, no zároveň ju rýchlo využijete, takže po chvíli už nie je veľa čo hrať. Úprimne povedané, ja osobne neplatím za nákupy v aplikácii, pokiaľ to nie je navždy a momentálne si myslím, že sú to vyhodené peniaze. Páči sa mi, že dodávajú energiu hrou
Je to zábavná hra, ktorú možno hrať bez pochýb, ale samozrejme s určitými nedostatkami. Energia, ktorá sa používa na zbieranie vecí, sa vyčerpáva tak rýchlo až do bodu, pri ktorom ste uviazli, buď vyrábate obrovské množstvo jedla, sledujete množstvo reklám, obchodujete s obchodníkom (šamanom), otvárate truhlice, ktoré potrebujú zlaté kľúče, vylepšujete sochy, kúpeľňu atď. a skončíš bez energie,,😜Páči sa mi tá hra, je náročná, má rôzne dobrodružstvá, občas ostrovy, ale viac sa prikláňa k míňaniu skutočných peňazí na úspech
Je to super hra👍
...Extra energiu je možné získať z jedla, vydávanie obchodných a šamanských príkazov, z truhlíc a vzácnych predmetov, zo sprchy a toalety. Jedinečné predmety, ktoré je možné získať pri rôznych udalostiach, fungujú aj ako generátory energie... V reakcii na vašu reakciu (vyššie) na moju recenziu: jedlo - málo soli, truhlice - sa k nim nemôže dostať, pretože mu dochádza energia na čistenie stromy/skaly v ceste, objednávky obchodníkov odoberajú moje produkty, ktorých výroba trvá veky... len treba viac dopĺňať energiu, aby sa hra dala hrať.
Naozaj milujem ❤ túto hru, ale po 50 úrovni je táto hra otrasná 😢 a, žalostné, prináša len frustráciu. Pre vyššiu úroveň utrácajte skutočné peniaze 💰 na dokončenie hry...Domovská krajina nemá žiadne potrebné zdroje, ako napr. plam tree, sheal, stroj potrebuje veľa času na dokončenie práce, veľa strojov nemá žiadny ďalší slot,
Radšej majte peniaze na hranie! Veľmi drahé s malými odmenami, musíte použiť veľa energie len na jednotlivé položky s minimálnym výsledkom.
Nehrateľné, zaostávajúce.
Hra je vyborna, ale posledne dni nejde spustit ihned po rozkliknuti ani nestihne nacitat a hned sa zatvori a zlyha.. nepomohlo ani vymazanie vyrovnavacej pamate ani aktualizovanie a ani restart... prosim co robit? Mam android 8.0
Takže upravujem svoju recenziu. Milujem túto hru. Stavať alebo vylepšovať veci, aby ste mohli napredovať, si však vyžaduje VEĽA predmetov. Pokiaľ si samozrejme nezoberiete bankový úver na zaplatenie ton energie alebo diamantových balíkov. Nástroje je veľmi ťažké získať, pokiaľ za ne samozrejme nezaplatíte veľa peňazí. Ak nezaplatíte, pokrok sa spomalí na slimačie tempo. Tiež veľká šanca dostať sa blízko vrcholu rebríčka v udalostiach alebo dokonca dokončiť udalosť. Oh, počkaj, zaplatíš menej! Oh a nemáte dostatok energie. Takže prekvapenie
Dobrá hra, veľa vedľajších ostrovov na preskúmanie. Hra sa však niekedy odmietla načítať, takže ju bolo potrebné znova nainštalovať. Fungoval perfektne, potom sa jednoducho nenačítal.
Rýchlo prechádza z očarujúceho do neuveriteľne frustrujúceho. Musíte sa prihlásiť každých pár hodín, aby ste mali dostatok energie na získanie mizerného množstva jedného zdroja, keď potrebujete oveľa viac, aby ste dosiahli malý pokrok. To, čo mohlo byť zábavnou hrou, je zničené, pretože je to len ďalší žreb peňazí. Je mimo mňa, ako má niekto trpezlivosť alebo disponibilný príjem na to, aby mohol hrať túto hru dlhšie ako pár dní.
Táto hra je úžasná, môj jediný problém je, že aplikácia sa neočakávane zatvára. Myslím si však, že je to pravdepodobne problém s mojím telefónom.
Hra vyborna ale v poslednom pripade velmo seka a vyhadzuje ma hlavne po poslednej aktualizacii ...je to dost na nervy ...SPRAVTE STYM NIECO
Naozaj som do tejto hry zamilovaný. Je to tak zábavné, je to veľmi príjemné a grafika a scény sú úžasné.
Zábavná hra, hraná len týždeň. Súhlasím s ostatnými recenziami, ktoré som čítal, rýchlo vám dochádza energia a nemôžete veľa hrať, pokiaľ nie ste pripravení minúť. Pravdepodobne budem hrať niekoľko týždňov, kým bude ešte nemožné napredovať v f2p. Zatiaľ je to zábavné a stojí za to 4 hviezdičky.
Pekná hra, len tie úlohy sú dosť obtiažne na čas, málo energie, mohlo by byť viac bonusov, ak to tak pôjde pomaly tak ju vymažem. Jednu úlohu budem týždeň vykonávať, pre nedostatok energie.
Musíte vyriešiť niekoľko vážnych oneskorení a chýb, ale stále je to skvelá hra, palec hore
Skvelá hra, ale potrebuje spôsob, ako obchodovať s ostatnými hráčmi. Tiež si nie som istý pointou kmeňov. Ak je tam viac funkcií, ktoré mi chýbajú, neviem to nájsť. Jediné, čo môžeme urobiť, je posielať si správy. Takže moja spätná väzba je, že potrebujeme verejný trh na zdieľanie/obchodovanie/kupovanie tovaru. A pre kmene musí byť viac "tímových" funkcií.
Túto hru používam už nejaký čas a je úžasná, no nedávno dostala novú aktualizáciu a po aktualizácii, ktorá prebehla 14.1.2022 už nefunguje. Keď otvorím aplikáciu, vyzve ma, aby som ju aktualizoval, keďže už nie je k dispozícii žiadna možnosť aktualizácie. Žiadam vás, aby ste mi pomohli s nasledujúcou chybou. Ďakujem!
Bola to slušná skúsenosť, ale nedostal som sa ďaleko, len úroveň 12 a bol som na druhom ostrove, keď som aktivoval dynamit. Potom som dostal odpočítavanie do havárie. Zakaždým, keď teraz otvorím hru, tento dynamit je stále na odpočítavaní a vždy, keď dosiahne 0, hra spadne, takže je úplne nehrateľná.
Zatiac celkom dobre
Nedávne aktualizácie spôsobili, že hranie nebolo príjemné. Veľmi uspokojivé dokončiť questy. Teraz sú však odmeny príliš nedosiahnuteľné. Veľmi ťažké dokončiť svet bez nákupu. Pre každého, kto miluje budovanie virtuálneho sveta.
Ja milujem túto apku síce to trvá kým to stiahnem a ako tam robíš veci ale mne to neva ja mám radu túto apku a sa mi to páči -neznáme
Ahoj, po nedávnej aktualizácii sa hra neotvorí a povie "žiadne internetové pripojenie"... Áno, teraz je pomalá, ale stačí na pozeranie filmov. Prosím o vyriešenie.
Skvelá hra, ktorá sa ľahko hrá, nie sú potrebné žiadne nákupy v aplikácii (nikdy som ich nepoužil). Dokončiť podujatie Ostrovy môže byť náročné, zaberajú viac energie a zdrojov, ako zvyčajne mám alebo som schopný nazbierať. Ale celkovo je to dobrá hra.
ZÁBAVNÁ HRA, ale,... Po utratení malého množstva peňazí, čo je podľa mňa fér, by sa mala dať hrať. Ale táto spoločnosť chce všetky vaše peniaze. Môžete hrať bez hotovosti, ale je to zbytočné. Zdroje sú tak ďaleko, že je to šialené. Urobte si láskavosť a nájdite si inú hru. Opakovanosť tejto hry je hrozná. JEHO POKROK STAVBY ROBTE TO ZNOVU A ZNOVU! Odstránená hra, nebude sa hrať znova.
Wow
Existuje niekoľko vylepšení, ktoré to môže použiť. 1) kľúče by sa nemali používať pri dobrodružstvách. 5 kľúčov na otvorenie brány je drahé. Ak to stojí príliš veľa energie na dokončenie dobrodružstiev, použijem to na zdroje. 2) Myslím, že by to malo mať ďalšie nástroje v dobrodružných truhliciach: dosť na to, aby sa dali vyčistiť do ďalšej truhlice. 3) Mali by ste zvážiť bezplatné ponuky rubie na stiahnutie a hranie novej hry. To prinesie inzerentom. 4) potľapkajte sa po pleci, pretože ak máte trpezlivosť, je to SKVELÁ stavebná hra.
Internationell modellstylist Rollspel jol