Post by baytucbalesect on Feb 6, 2022 3:27:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Tuto hru jsem rád hrál, když jsem byl mladší, je hezké vidět, že aplikace stále existuje, ale pokaždé, když hru opustím a vrátím se k ní, pokrok se vrátí k úvodu a tutoriálu. Super otravné.
Nejprve chci říct, že je to docela skvělá aplikace. Rád jsem to hrál na tomto starém iPhonu, který jsem dostal od své mámy. Před chvílí jsem rozbil telefon a dostal jsem nový, kterému nastavení říkají moto g rychle a kvalita hry je o něco horší. Hlavní problém, na který jsem zatím narazil, je, že tlačítka fungují divně. Aby fungovaly, musím pod ně mírně přitlačit. Viděl jsem další recenzi, která hlásila stejný problém. & Způsob, jakým se kamera pohybuje, je méně plynulý než na starém iPhonu.
mě se to taky stalo,ale naštěstí jsem byla přihlášená přes svůj účet😘(s jinou hrou jsem myslela).Ale jinak super hra!!!
Je to krásná hra a miloval jsem ji, ale jak mnozí zdůraznili, může náhodně vymazat váš postup, což se stalo mně. Tu jsem po dlouhé době přeinstaloval a v tuto chvíli je pro mě bohužel nehratelná. Nejen, že se pokrok vymaže při každém spuštění, nemohu jej připojit ke službám Play a kupodivu se klepnutí registruje asi půl centimetru nad místem, kde klepnu, a jak si dokážete představit, nemohu klepnout tam, kde žádné obrazovka, pouze tenký vzduch.
Gj
Nejde nejde
Tato hra je úžasná, hrál jsem ji před 5 lety a je opravdu zábavná Přál bych si, aby v dnešní době bylo více takových
Roztomilá hra a velmi příjemná, méně zaměřená na boj, než jsem čekal, ale to pravděpodobně přispívá k nevinnosti, kterou postavy vykreslují.
Toto je opravdu zábavná hra a můžete hrát s ninjou a zvyšovat úroveň. Je to super realistické a musíte být opatrní s ninjou, pokud zvedáte nebo přetahujete nebo cokoli jiného. Opravdu skvělé hraní a také vzrušující události. Jediná věc je, že protože mám málo místa, musím hru 'stáhnout' znovu a nefunguje to. Úžasná hra!! Musí dostat!
Nejlepší hra, pokud jste ztratili pokrok, odhlásili jste se a vrátili jste se ráno, pak veškerý můj pokrok je, že mám pouze 30 drahokamů, když zkontroluji drahokam, bylo to 50 000, je to hodně, odhlásil jsem se několik hodin, vrátil jsem se na úroveň 52 a můj drahokam je nyní 1M
Moc se mi to líbí, ale prosím opravte to, aby to uložilo pokrok Nechci kupovat plnou hru, dokud se problém nevyřeší, ale moc se nám ta hra líbí, ale je na hovno pokaždé začínat znovu
Co se má dělat na začátku
Takže jsem teď trénoval svého ninju asi 2 MĚSÍCE a dostal jsem se na úroveň 49 a druhý den jsem se přihlásil a VŠECHNY můj pokrok byl ztracen a byl jsem zpět na úrovni jedna. Restartoval jsem aplikaci v naději, že to byla jen závada a že se opotřebuje, ale ne. Myslím, že je to dobrá hra, ale nechci restartovat z první úrovně. Také vám nedovolí, aby byl ninja ukázán na kameře ve skutečném světě, jak se předpokládá. Prosím opravte to a já tomu dám pět hvězdiček.
zábavná a náročná hra. může být někdy trochu otravné. Tlačítko ochrany soukromí resetuje hru a kamera je závadná, takže ji za to hodnotím jako hvězdu.
Kdysi jsem tuto hru MILUVAL, ale zapomněl jsem na ni a byl jsem tak nadšený, když jsem ji dnes viděl v obchodě s aplikacemi. Tlačítka však nejsou správně synchronizována, takže nemohu používat spodní část obrazovky, což znamená, že nemohu otevřít „soupravu Ninja“, která je potřebná pro postup na vyšší úroveň. Zdá se, že mnoho lidí má stejný problém. Opravdu zklamání
Ja mam 16Gb a pise mi to ze exrtemim ulozisti neni misto
Je to v ****, protože to nejde !!!
Po aktualizaci se to seká
Hrál jsem tuto hru před lety, miloval jsem ji a rozhodl jsem se ji znovu vyzvednout, jen abych zjistil, že neukládá váš pokrok. Prosím opravte to. Je to doslova nehratelné a viděl jsem několik dalších recenzí, které říkají totéž. Je to tak dobrá hra, která si nezaslouží, aby ho držela otravná chyba.
Opravdu jsem tuto hru miloval a nedávno jsem si ji stáhl znovu, protože to byla zábava, dokud jsem bez důvodu neotevřel aplikaci a resetovala všechna data!! Byl jsem na úrovni 50 a chci vědět, co se stalo s Kirou, a teď stále nemohu hrát tuto hru, protože se mi to stalo v jiném zařízení a chtěl jsem to opravit pomocí svého účtu Google Play, ale stále nic . Špatná věc, byla to velmi dobrá hra.
Clumsy Ninja Avanture yms
Zábavné
Tady ta hra je hodně tvořivá
Nefunguje, furt mi to tam sere informace Zinga.
Mohu jen souhlasit s lidmi... tato hra mě kdysi tak bavila a utrácel jsem za ni spoustu peněz. ale nyní je veškerý můj pokrok smazán. Už nevím, na jaké úrovni jsem byl, ale byl jsem opravdu dost daleko a teď už nemůžu ani obnovit žádné nákupy? Jak hrubé a podlé to je? Miloval jsem tuto hru, teď jsem naštvaný na vývojáře. vraťte mi můj pokrok a budeme zase v pořádku.
Toto je opravdu zábavná hra, obvykle si stahuji hry na Android a po 2 dnech se nudím, ale tato je návyková a skutečnost, že si můžete hrát s ninjou a házet ho do vzduchu atd., je tak zábavná! Pěkná hra, doufám, že takových bude víc
Somewhere - The Vault Papers Dobrodružné yxq
Je to super
Clumsy Ninja Macera Oyunları jqu
Huawei p8 lite
Úžasná hra. Je to jako ninja verze Poo. Jediná věc, která to zabíjí, je, že jsem se dostal na úroveň 7, zavřel jsem aplikaci, abych mohl hrát další hru. Vrátil jsem se k tomu, že všechny moje pokroky byly pryč spolu s mým nákupem. Znovu nezačíná od úrovně 1. Nebaví vás to hrát tak moc. Upozornění pro nové hráče. Ujistěte se, že váš pokrok je uložen, než investujete hodně času. Zatím stále nevidím způsob, jak něco obnovit.
Nechápu že ten ninja furt padá😱😱😱😟
Sssssssssuuuuuuuuppppppppeeeeeeeerrrrrrrrr hhhhhhhhrrrrrrrraaaaaaa
Padá při spuštění hry prosím opravit
Clumsy Ninja הרפתקאות pfna
Hru miluji, ale včera jsem si koupil 30 $ mincí a drahokamů a byl jsem na úrovni 5, ale když jsem šel dnes hrát, mé nákupy byly pryč a byl jsem zpět na úrovni 1.
Od té doby, co se hra aktualizovala, pokaždé, když hraji s položkou, kterou jsem zvládl, nedostávám za ni peníze! Chybí mi tisíce mincí! jinak se mi hra líbí, ale chci to opravit
Hra nejde spustit!!!!!!!
Kdysi jsem to hrál, takže vím, že je to skvělá hra. Momentálně používám jiné zařízení, takže jsem nevěděl, co by bylo jiné, ale měl jsem problém tato tlačítka stisknout, protože způsob, jak je stisknout, je poklepat na oblast pod nimi, což je pro mě matoucí a iritující
Bývalo to úžasné! Kdo má telefon s větším displejem než standardní telefony, nehrajte. Neukládá. (Zvyklý) Žádný způsob, jak získat kupovatelné balíčky zdarma s prací.
Je zábavná
Když se nudíte tak to zabavý ale nedá se to hrát celý den.
Tato hra je tak špatná, když jsem ji hrál, mám úroveň 4, a když je další den, hraji tuto hru, můj postup je pryč a nyní jsem na úrovni 1! Tato hra má 0 hvězdiček, chyba je tak špatná, že jsem hru smazal
Hra je to dobrá, ale postupem času omrzí. Chtělo by to trochu rozveselit přidat tam jiné věci.
Toto je jedna z mých oblíbených her, když jsem byl dítě a opravdu ji miluji, ale problém je v tom, že postup ve hře se neukládá, i když hru na několik sekund opustím. To je pro mě skutečný problém. Prosím opravte to.
Clumsy Ninja Περιπέτεια dlaz