Post by baytucbalesect on Feb 6, 2022 3:00:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox dözüm modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Yaxşı deyil mən proqramı aça bilmirəm, sadəcə yüklənir və yüklənir😡😡😡
Əla oyun. Gözəl qrafika və oyunu bəyənirəm, amma problemim var. Sürətlə oynayan kompüter və ya AI birtəhər yaxşı deyil. Matçda lazım olana görə düzgün uyğun gəlmir. Həmişə sikkələrə uyğun gəlir və sağ qalanların başa çatmasına və ya məğlubiyyətə səbəb olan dözümlə uyğun gəlmir. Əl ilə özünüz oynamaq və ya ai icazə vermək seçimi varsa, yaxşı olardı. Və ya bir şəkildə nəyin uyğun olacağına nəzarət edin.
Bu heyrətamizdir, lakin o qədər çox reklam var və mən o proqramda başqa proqram və oyunları açanda bu oyun üçün reklamlar da gəlir
Bütün beyblade həvəskarlarına gününüz xeyir!! Bu oyunu bəyənirəm, demək olar ki, bu 5 ulduzla qiymətləndirilib, amma bəylərimizin səviyyəsinə yüksəltməkdə problem var, mənim bəyim maksimum lvl-ə malikdir, amma mən onu səviyyəyə qaldıranda 1-ci səviyyəyə qayıdır, ümid edirəm ki, cavab verə və düzəldə bilərsiniz. Problemlərimizi həll edəndə onu 5 qiymətləndirəcəyəm.... Yaxşı oyundur tnx....👌👌👌
Beyblade Burst Rivals Game for Android - Download
Bu gözəl oyundur, amma bir şeyin çatışmadığını hiss edirəm. Zəhmət olmasa, animedə sprizen rekviyem kimi balans tipli bəylərdə rejimləri dəyişdirmək üçün funksiya əlavə edin. Bundan başqa hər şey mükəmməldir.
Sonic Dash 2: Sonic Boom আর্কেড kfix
Bu oyunu oynamaq əyləncəlidir, amma bu oyunun potensialı var, mən sadəcə bilirəm ki, siz Dante Fumiya və Armandı oyuna daxil etdiniz, amma Denta haradadır yükləmə ekranındadır, amma oyunda deyil və qalanları necə olacaq? beyblade burst yükseliş simvolları, onların hamısı oyunda olmağa layiqdirlər. Hamımız hekayə rejimini gözləyirik
Həqiqətən problemim olmasa, oyunları qiymətləndirmirəm. bu oyunun çoxlu reklamı var. ciddi olaraq hər döyüşdən sonra bir reklam çıxır. döyüşdən asılı olaraq hər 30 saniyədə bir reklam alırsınız.
oyun çox gözəldir, lakin siz reklamları azaldaraq indi ai-yə qarşı oynaya bilərsiniz, çünki siz bir səviyyədə ilişib qaldığınız zaman eyni səviyyəli dozalar işləməyəcək. əvvəlki səviyyələrə qayıt, lakin səviyyəni yüksəldə bilmir
Mən əlavələri bəyənmirəm və arzu edirəm ki, dublikat əldə edə bilməyəsiniz, məncə bəzi bladerləri məğlub etmək çətindir və həmçinin beyblade'inizi çox yüksək səviyyəyə yüksəltmək çox çətindir.
Beyblade Burst Rivals Mod Apk 3.5.2 [Unlimited money]
superrrrrr
Filled Request Beyblade Burst Rivals
Bu oyun mükəmməl və ən yaxşı beyblade oyunudur, mən indiyə qədər görmüşəm ki, bu, əyləncəli və əyləncəli oyundur, lakin beyblade partlayışının yüksəliş mövsümündə ilişib qaldığınız tərtibatçılar, beyblade partlama artımı mövsümünə getməlisiniz.
16 sentyabr tarixindəki ən son yeniləmədə çoxlu səhvlər var, tətbiqləri yenilədikdən sonra ad günü tələb olunur, lakin yığışdırıb təqdim edə bilmir 😓
😓 Yeni hərəkətlər öyrənə bilməməyimizi xoşlamıram və həmçinin, getdikcə çətinləşəndə xoşum gəlmir, pls problemi həll edin və ya beş ulduz verərdim
Ən yaxşı oyun ancaq ölməz səviyyəni yeniləyə bilərsiniz, döyüşlərin bitməməsi deməkdir... Plz
O qədər reklam var ki....hər oyundan sonra bir reklam görməyə məcbur oluruq
Do you have Beyblade Burst Rivals app problems? We have instructions to fix the not working issue, loading problems or the common black screen / white
Mən bir çox beyblade sevirəm və feniks və venom diabolosu canlandırıram, amma yeniləmə edəcəyəm və 5 ulduz Mən onu sevirəm təşəkkürlər indi yükləyin
beyblade burst-u sevirəm. Bu əsl beyblade bənzəyir. Bu oyuna görə çox xoşbəxtəm
Beyblade Burst Rivals: Lined Notebook,Writing Journal, Gift Notebook For Kids all ages, Journal, Notebook, Diary, Composition Book.
Daimi yeniləmələrə ehtiyac olmadan bu oyun daha yaxşı olardı
Normal
Beyblade Burst Rivals Puzles yogz
Ən yaxşı Uyğunluq oyunu
Mən bu oyunu bir aydan azdır oynayıram və heç bir işim olmadan onu tamamladım. Oyun ümumilikdə əla oyundur, mən onu oynamağı dayandıra bilmədim və dünya çempionatı və ya digər çempionatlardan başqa təkmilləşdirmək istədiyim heç nə yoxdur. Yaxşılaşdırmaq istədiyim başqa bir şey, bəylər və personajlar üçün 5 ulduz şansı onun 2% şansına səbəb olur?!?!?!?!Bu, xüsusilə 4 ulduz 38% və 3 ulduz 60% olduqda redikulusdur. ya da ətrafda.
Yeniləmədən sonra oyunu daha yükləyə bilmirəm, ümid edirəm ki, onu düzəldərsiniz, sizə daha çox ulduz qazandırarsınız
Bu oyuna 5 ulduz verəcəyəm, amma onu oynayanda həmişə yükləmə ekranında ilişib qalıram və problemimlə oyunu oynaya bilmirəm
Beləliklə, mən bir neçə aydır oynayıram və Milad bayramında yeni telefon aldım və bütün məlumatları telefona köçürdüm, amma indi onu oynaya bilmirəm, çünki yeniləmə lazımdır, amma yenidir
Oyun yaxşıdır, lakin onlar dərsliklər yazmalıdırlar, onlar bir keçid tutorial xüsusiyyəti və başqa bir şey əlavə etməlidirlər, lakin bulud qənaət edir ki, mən bütün irəliləyişlərimi itirdim, əksinə, bu yaxşı oyundur, amma ertəsi gün oyun pisləşdi. çimmək
Əgər bir beyblade oyunu axtarırsınızsa, bu oyunla gözləntilərinizi artırmayın.
Beyblade Burst Rivals Başsındırma agfg
bu çox yaxşı oyundur🎮🎮🎮🎮🎮 və həm də özümü güclü bir blader olduğumu hiss edirəm ki, mənim cəsur Valkyrie, world spryzen, mirage Fafnir, sonsuz Axilles, raid luinor, Lucifer endbringer, wucifer, sataşma kimi yaxşı bəylər var. sürüşmək, içi boş qınamaq
Bu super oyundur. Bunu böyük maraqla oynadım. Və bu gözəldir.
Beyblade Burst Rivals પઝલ vgw
beyblade burst proqramından daha yaxşı deyil. mən həm bu oyunu, həm də digər beyblade burst proqramında oynayıram və deməliyəm ki, bu oyun digər beyblade proqramından daha yaxşı olmaqdan çox uzaqdır, daimi qüsurlar olur və bəzən oyun donur və boşaldıqda raundda itirirəm. həmçinin zəhmət olmasa illər əvvəl bitmiş turbo seriyası versiyanızı yeniləyin, heç olmasa yüksəliş seriyasına yeniləyin. həmçinin qrafikanızı daha yaxşı edin və ya daha çox beystadium düzəldin. bəylərimizi oyun üçün skan edə biləcəyimiz bir skaner də düzəldin
Beyblade Burst Rivals Puzzel cvmp
Beyblade Burst Rivals معمایی yfo
Oyun heyrətamizdir, amma mən təklif edirəm ki, bir çox beyblade çoxlu super hücuma malikdir, lakin bu oyunda bizdə 1 var, zəhmət olmasa daha çox əlavə edin və zəhmət olmasa, bərpa etmək və ya yeni etmək seçimini göstərin.
Bu, həqiqətən yaxşıdır, amma yükləmək üçün çox vaxt tələb olunur və bəzən bir saat yükləməyi dayandırmır ilk iki gün düzgün yüklənirdi əslində bir həftədən sonra təxminən 5 dəqiqə yüklənirdi evdən kənara gəlsəm heç vaxt yükləməyi dayandırmırdı Yükləmədən dayanmayacaq boyun ağrısı oldu
10 oyundan 9 dəfə oyun mənə yalnız Avatar verir, həmçinin oyunun arpa mənə Beyblade və yalnız Avatarlar verdiyi üçün City League və Multiplayer oyunlarında çox şey itirmişəm. Sonra bir neçə gündən sonra mənim üçün heç də əyləncəli olmadı, ona görə də proqramı sildim. Oynaması əyləncəli görünürdü, amma əslində çox məyusedici və darıxdırıcıdır☹️ (Həmçinin bu oyun 60-70% Qazanmaq üçün Ödəniş kimidir və bu onu daha da məyusedici və darıxdırıcı edir)
Ümumilikdə oyun yaxşıdır, lakin məzmun çox azdır. Dodge kimi bəzi bacarıqların mənası yoxdur və heç bir əks oyun yoxdur, sonda təəccüblənirsən ki, nəyə görə hətta 3-cü elementin uyğunluğuna görə narahat olursan, o zaman səninlə necə uyğunlaşsan da, o, hər bir şeydən qaçacaq.
Bu oyun zəhmlidir, bu oyun çox əyləncə, həyəcan və başqa bir çox xüsusiyyət verir. Bu oyun qrafikası, animasiya da heyrətamiz birləşmədir. Bu oyuna 5 ulduzdan 5 verməyimin səbəbi budur, mən bunu çox sevirəm!! 😘😘😘😘
Çox gözəldir Toplanacaq bəylərin kolleksiyası getdikcə artır və qrafika da yaxşıdır, lakin bu yüksəliş mövsümüdür, lakin biz indiyə qədər və çox oyunçu matçında qamma bəyləri əldə edə bilmirik, yükləmə vaxtı yüksəkdir, zəhmət olmasa bu problemi həll edin ona görə də onu 5 Ulduzla qiymətləndirəcəyəm.
Mən ona yalnız 1 ulduz verdim, çünki proqramı açanda yalnız yükləndiyini göstərir 10 dəqiqə gözlədim, amma o vaxta qədər yalnız yükləndiyini göstərir uşaqlar, xahiş edirəm bu oyunu quraşdırmayın, bu, sadəcə vaxt və məlumat itkisidir, ona görə də düzəldin. bu oyunu yenidən oynayacağam, bu mənim sevimli oyunum idi, ona görə də bu oyunu pisləşdirməyin, xahiş edirəm, onu düzəldin.
Dürüstcə oyundan həzz alın, amma açılan reklamların miqdarı hər şeyi məhv edir... Qutunu açın... reklam edin, səviyyəni bitirin... reklam edin və sonra sizin də yaxşı, lakin reklamla işi sürətləndirmək seçiminiz var. reklam elani!!!! ...Mən başa düşürəm ki, bu pulsuz oyundur, amma vay
Heç yaxşı deyil. Daha maraqlı olmaq üçün oynamaq üçün başqa bir yol olmalıdır. Serialda daha çox olma ehtimalı olmalıdır. Hərəkətlər, hücumlar və müdafiə üçün daha çox nəzarət olmalıdır
Mən bu oyunu açarkən niyə gücü yaxın saxlayır? samsung a6+ 2018 istifadə edirəm
Bu yaxşı oyundur, amma siz mənə daha çox pulsuz qiymətli daşlar versəniz, mən bu oyunu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm
Çox pis oyundur, oflayn oyun kimidir, lakin çoxlu bağlantıya ehtiyacım var, bir daha yükləməyəcəyəm
Hesabın saxlanması və mobil telefona qaytarılması prosesi o qədər mürəkkəbdir ki, Facebook-a giriş və ya Google-a giriş seçimi olmalıdır...